top of page

Voor uw bedrijf

Bloemen maken het verschil. Alsof een saaie ruimte opeens 'leeft', klanten voelen een ander welkom. Wij leveren wekelijks bloemen aan bedrijven die een betere werkomgeving creëren en hun klanten zo belangrijk vinden dat daar ook bloemen bij horen. Vaak verzorgen wij dan ook de bedrijfsbeplanting binnen en buiten. En zorgen wij voor gepaste aandacht bij verjaardagen, felicitaties en condoleances.

 

Wij hebben veel vaste opdrachtgevers, variërend van hele grote bedrijven tot winkels, scholen, horeca en non-profit instellingen. En wij zijn bij al die bedrijven trots om kind aan huis te mogen zijn. Om het vertrouwen te krijgen om even de keuken in te mogen lopen om wat bloemen te verzorgen en dat er ondertussen relaties zijn gegroeid die niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk bijzonder zijn geworden.

 

't Bloemenstalletje luistert naar deze klanten en probeert voor hen wekelijks het verschil te maken. Wij zijn dankbaar dat zij het vertrouwen in ons hebben en wij werken er hard aan om dat iedere keer weer opnieuw te verdienen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kom eens langs in onze winkel of bel ons voor een afspraak.

 

IMG_7661.HEIC
bottom of page